În urmă cu ceva timp, Google a eliminat funcția de securitate a datelor, o secțiune în care utilizatorii puteau
După multe critici când utilizatoriis-au plâns de incapacitatea de a ști exact ce vor dezvoltatorii să știe despre ei, Google a decis să readucă „Securitatea datelor”. Secțiunea va fi activată în curând.
Informațiile privind privilegiile vor fi disponibile din nou,ce aplicații primesc, care colectează date despre utilizatori. La fel ca și înainte, responsabilitatea pentru a lăsa astfel de rapoarte revine dezvoltatorilor.