Ako zmeniť nastavenia prístupu pre váš stav v aplikácii WhatsApp na iPhone

Po vzore Snapchatu a mnohých ďalších sociálnych sietí sa pridali vývojári WhatsApp

Funkcia stavu podobná Snapchat Stories.Pomocou tejto funkcie si budú môcť všetky vaše kontakty prezerať vaše fotografie a videá, ktoré zostanú online 24 hodín, kým automaticky nezmiznú.

Deklarovaná funkcia znie atraktívne, alemá jednu veľkú nevýhodu - nedostatok súkromia. Fotografie alebo videá, ktoré ste zverejnili, si môžu pozrieť všetci vo vašom zozname kontaktov. Našťastie má WhatsApp možnosť obmedziť počet ľudí, ktorí majú prístup k vášmu stavu. Ak sa obávate o svoje súkromie pri používaní funkcie stavu v aplikácii WhatsApp, nižšie je uvedené riešenie na nápravu situácie.

reklama

reklama

Ako nastaviť úroveň súkromia v stave aplikácie WhatsApp

Krok 1:Otvorte na svojom iPhone aplikáciu WhatsApp.

Krok 2:Prejdite na kartu Nastavenia.

reklama

reklama

Krok 3:Kliknite na ikonu „Účet“ a vyberte „Súkromie“.

Krok 4:Kliknite na kartu „Stav“.

Krok 5:Tu môžete vybrať tých, ktorí budú maťmožnosť zobraziť váš stav WhatsApp. V predvolenom nastavení označujú nastavenia všetkých ľudí, ktorí sú vo vašom zozname kontaktov. Tieto nastavenia môžete zmeniť a určiť, kto môže zobraziť váš stav.

Odteraz zverejňované prostredníctvom„Stavové“ fotografie alebo videá budú k dispozícii iba určeným osobám z vášho zoznamu kontaktov. Ak bude potrebné zmeniť vaše nastavenie ochrany osobných údajov, postupujte podľa pokynov vyššie a zmeňte úroveň prístupu k svojmu stavu podľa svojich požiadaviek.

Ďalšie pokyny a tipy na používanie aplikácie WhatsApp nájdete v článku na nasledujúcom odkaze:

  • Top 19 WhatsApp Triky na iPhone