Ako uložiť stav WhatsApp na iPhone [útek z väzenia]

Snapchat bola prvá aplikácia, ktorá predstavila funkciu Stories, ktorá používateľom umožňuje zdieľať

fotografie a videá, ktoré zmiznú po 24hodiny. Čoskoro ho nasledovali ďalšie sociálne siete a instant messenger a začali predstavovať svoje vlastné variácie funkcie histórie. Messenger WhatsApp sa nerozlišoval, pridal funkciu s názvom Stavy.

So statusmi WhatsApp môžete zdieľaťfotografie a videá s vašimi kontaktmi a po 24 hodinách automaticky zmiznú. Sú chvíle, kedy si chcete zachovať stav, ktorý s vami zdieľal niekto z vašich kontaktov. Bohužiaľ, WhatsApp vám neumožňuje ukladať statusy, pretože to by bolo v rozpore s podstatou tejto funkcie.

reklama

reklama

Ak ste jailbreaknutý, môžete ľahko ukladať fotografie a videá zo stavov WhatsApp. Stačí si nainštalovať tweakWA Postavenie Uložiť... Obchádza zákazy aplikácií a umožňuje ukladať stavy. Najlepšie zo všetkého je, že táto vychytávka funguje na zariadeniach so systémom iOS 8, iOS 9 a iOS 10.

V tomto návode vám povieme, ako sťahovať anainštalujte si tento vylepšený útek z väzenia a ako ho používať. Ak chcete útek z väzenia na svojom iPhone so systémom iOS 10, môžete si prečítať podrobné pokyny.

Ako ukladať stavyWhatsApp naiPhone

Krok 1:Na jailbreaknutom iPhone otvorte Cydiu.

reklama

reklama

Krok 2:Prejdite na kartuvyhľadávaniea nájsťWA Postavenie Uložiť... Potom kliknite na nájdené vylepšenie, aby ste ho otvorili.

Krok 3: Vylepšenie stojí 1,99 $. Je potrebné ho zakúpiť.

Krok 4:Po zakúpení nainštalujte vylepšenie na svoj iPhone.

Krok 5:Tweak je nainštalovaný a stavy WhatsApp môžete okamžite uložiť.

Krok 6:Otvorte stav, ktorý chcete uložiť.

Krok 7:Všimnete si nové tlačidloUložiťv pravom hornom rohu. Kliknutím naň uložíte fotografiu alebo video.

Krok 8:Po uložení súboru sa na obrazovke zobrazí potvrdzovacia správa „Uložiť úspešne!“.

Je to všetko! Uložená fotografia alebo video sa zobrazí na vašich fotografiách. Otvorte aplikáciu Fotografie a vyhľadajte uložený súbor. Teraz ho môžete zdieľať so svojimi priateľmi v rôznych aplikáciách.

Keď zdieľate fotografie alebo videá v stavoch, môžu ich vidieť všetky vaše kontakty. Dá sa však nakonfigurovať ochrana súkromia stavov. Môžete si zvoliť, komu sa fotografie zobrazia a komu nie.