Pred nejakým časom spoločnosť Google odstránila funkciu Data Security, sekciu, kde používatelia mohli
Po veľkej kritike používateľovsťažoval na neschopnosť vedieť, čo presne o nich vývojári chcú vedieť, a Google sa rozhodol vrátiť „Bezpečnosť údajov“. Sekcia bude čoskoro aktivovaná.
Informácie o privilégiách budú opäť dostupné,ktoré aplikácie prijímajú a ktoré zbierajú údaje o používateľoch. Rovnako ako predtým, zodpovednosť za zanechanie takýchto správ spočíva na vývojároch.