Пратећи вођство Снапцхата и многих других друштвених мрежа, додали су ВхатсАпп програмери
Декларисана функција звучи привлачно, алиима један велики недостатак - недостатак приватности. Фотографије или видео записе које сте поставили могу да виде сви на вашој листи контаката. Срећом, ВхатсАпп има опцију да ограничи број људи који имају приступ вашем статусу. Ако сте забринути за своју приватност док користите функцију статуса у ВхатсАппу, доље је рјешење за рјешавање ове ситуације.
Оглашавање
Оглашавање
Како поставити ниво приватности у статусу апликације ВхатсАпп
Корак 1:Отворите апликацију ВхатсАпп на свом иПхоне-у.
Корак 2:Идите на картицу Подешавања.
Оглашавање
Оглашавање
Корак 3:Кликните на икону „Налог“ и изаберите „Приватност“.


Корак 4:Кликните на картицу „Статус“.


Корак 5:Овде можете изабрати оне који ће иматимогућност да видите свој ВхатсАпп статус. Подразумевано, подешавања означавају све људе који се налазе на вашој листи контаката. Можете да промените ова подешавања и контролишете ко може да види ваш статус.


Од сада, објављено од вас доФотографије или видео записи „Статус“ биће доступни само одређеним особама са ваше листе контаката. Ако постане потребно да промените поставке приватности, користите горња упутства и промените ниво приступа свом статусу у складу са својим захтевима.
За друга упутства и савете о коришћењу апликације ВхатсАпп прочитајте чланак на следећој вези:
- Најбољих 19 ВхатсАпп иПхоне трикова