Како променити иЦлоуд план складиштења

Доћи ће тренутак када желите да промените свој иЦлоуд план. Ово се може урадити као

преко иОС-а и мацОС-а.

Када креирате иЦлоуд налог, слободни стеНабавите 5 ГБ простора за складиштење за чување копија података, укључујући фотографије и документе. Зависно од тога колико уређаја имате, тих 5 ГБ ће се брзо напунити. Аппле такође нуди три претплате уз плаћање: 50ГБ, 200ГБ и 2ТБ. Такође можете да се претплатите на 200 ГБ или 2 ТБ за целу породицу.

Оглашавање

Оглашавање

Како да промените иЦлоуд план на иОС-у

Прво треба да одете уПодешавањана вашем иПхоне-у или иПад-у.

1)Иди на одељакРачуни и лозинке.

2)ИзаберитеВаш рачуниЦлоуд.

Оглашавање

Оглашавање

3)Иди наСкладиштење.

4)Овде ћете видети укупан капацитет меморије као и доступну меморију. ИзборомМанагемент, можете видети шта троши највише слободне меморије.

5)Вратите се на екран за складиштење и додирнитеКупите друго место.

6)На овом екрану ћете видети свој тарифни план и листу доступних. Такође ћете моћи да откажете своју плаћену претплату.

7)Изаберите претплату која вам се свиђа.

8)КликнитеТо буиу горњем десном углу екрана. Након тога, појавиће се потврда о куповини новог тарифног плана.

9)Да бисте опозвали своје радње док су у току, кликните Назад у горњем левом углу екрана.

Како променити иЦлоуд план на Мац-у

1)Идите у Аппле мени и изаберите Подешавања система &гт;иЦлоуд.

2)ИзаберитеМанагементу доњем десном углу прозора.

3)ИзаберитеКупите друго местоу горњем десном углу.

4)На следећем екрану видећете свој тарифни план и све доступне.

5)Ако желите да проширите своје складиште, изаберите претплату и кликнитеСледећи.

6) Унесите лозинку за Аппле ИД и кликнитеТо буи.

7)Да бисте отказали своју плаћену претплату, кликнитеИзаберите бесплатни план, изаберите претплату, а затим притиснитеСпреман.

Смањивање простора за складиштење

Ако одлучите да смањите простор за складиштење, овонастаће тек након истека претходно купљене претплате. Ако подаци који су били ускладиштени у иЦлоуду више не одговарају тамо, нове датотеке, фотографије и видео записи неће бити отпремљени у складиште и неће бити резервних копија.

Као што видите, промена вашег иЦлоуд плана је врло једноставна на било ком уређају.