Како трајно избрисати Фацебоок страницу: детаљна упутства

Упркос напорима Фејсбука да обесхрабри трајно брисање било ког корисничког налога,

сасвим је могуће то учинити са одређенимпомоћ. Једини начин који можете сами да урадите је да деактивирате свој налог у подешавањима Фејсбука. Међутим, пре него што извршите ову операцију, важно је разумети разлику између уклањања и деактивације.

  • Како трајно избрисати Фацебоок страницу
  • Како привремено избрисати свој Фацебоок налог (деактивирати)
  • Како трајно избрисати Фацебоок налог са телефона

Деактивација рачуна значи највишеПодаци похрањени на вашем Фацебоок профилу бит ће привремено избрисани, но те податке можете вратити у било којем тренутку. Информације о профилу, фотографије и постови остаће на вашем Фацебооку, док ће остали корисници, укључујући пријатеље, бити невидљиви.

Оглашавање

Оглашавање

Брисање рачуна значи потпуни нестанакове информације. Ово је много сигурнији и најефикаснији начин уклањања ваше Фацебоок странице са Ворлд Виде Веба, али и најрадикалнији. Ако се икад одлучите поново да користите Фацебоок, мораћете да креирате профил од почетка - поново додате постове и фотографије, тражите пријатеље и подесите подешавања.

Како трајно избрисати Фацебоок страницу

Пре него што трајно избришете свој Фацебоок налог, морате:

  1. Сачувајте све своје информације.Да бисте то урадили, потребно је да се пријавите на Фацебоок са свог налога, идите на мени „Ваше информације на Фацебоок-у“ користећи везу и кликните на „Прикажи“ у одељку “Преузми информације” На следећој страници кликните на “Креирај датотеку”. Ово ће осигурати да можете опоравити своје податке ако је потребно након што избришете свој Фацебоок налог.

  2. Схватите то и након трајног брисањаФацебоок трагови вашег присуства на овој друштвеној мрежи неће нигде нестати. На пример, приватне поруке које пошаљете неће нестати, јер се чувају не само на вашем Фацебоок-у, већ и у профилу примаоца.
  3. Коначно, потпуно брисање Фацебоок профила можетрају до 90 дана након креирања захтева. Сви ваши подаци постаће неприступачни одмах након подношења пријаве, али ће и даље остати на Фацебоок серверима током одређеног периода чишћења.

Ако сте сигурни да желите да избришете свој Фацебоок налог, посетите наменску страницу на овом линку.

Оглашавање

Оглашавање

Пре трајног брисања Фацебоок-а од вас ће бити затражено да:

  • деактивирати Фацебоок Мессенгер налог
  • сачувајте све своје податке на рачунару (фотографије, публикације и други садржај)
  • поново доделите администраторе на страницама (јавности) на којима сте администратор
  • подесите дозволе за све своје Фацебоок апликације.

Ово су опциони кораци, ако коначно одлучите да заувек избришете Фацебоок страницу, кликните на “Обришите налог“.

&нбсп;

Оглашавање

Оглашавање

Како привремено избрисати свој Фацебоок налог (деактивирати)

Ако откријете да ћете потпуно избрисати и свој налоградикално решење, опција деактивације би била најпогоднија. Ово је једноставнији и много мање ризичан процес. Идите на подешавања, а затим у одељак „Ваше информације на Фејсбуку“ користећи ову везу и поред ставке “Деактивација и брисање” кликните “Гледај“.

Оглашавање

Оглашавање

Овде изаберите “Деактивација налога” а затим & # 8220;Наставите са прекидањем везе са налогом“. Од вас ће се тражити да унесете лозинку за Фацебоок налог који желите да деактивирате.

Следећи корак ће морати да се попунимали упитник који указује на разлог привременог брисања Фацебоок странице, такође ако сте били администратор јавности, од вас ће се тражити да им доделите администраторе како би странице остале активне. Овде такође можете да деинсталирате све претходно креиране апликације, да онемогућите будућа обавештења путем е-поште и употребу Фацебоок Мессенгер-а.

Након тога, можете притиснути “Деактивирај”.

У будућности се деактивирани налог може вратити у било ком тренутку на ваш захтев.

Како трајно избрисати Фацебоок налог са телефона

Ако немате приступ рачунару за уклањањефацебоок, можете да користите свој телефон. Најлакши начин да прођете кроз прегледач иПхоне-а или Андроид уређаја и поновите горенаведене кораке. Међутим, можете да користите и мобилну апликацију Фацебоок. Да бисте уклонили Фацебоок са телефона, следите наша упутства:

  1. У апликацији Фацебоок тапните на мени на дну, а затим на дну менија проширите одељак “Подешавања и приватност” и изаберите “Подешавања”.
  2. У подешавањима, скролујте на пола пута до одељка “Ваше информације на Фацебоок-у“. Ево идемо на одељак &# 8220;Управљање рачуном“.
  3. Додирните “Деактивација и уклањање” Ина следећем екрану изаберите жељени метод брисања или “Деактивација налога” - ово је привремено брисање странице на Фејсбуку, или “Брисање налога” – према томе, заувек брисање вашег Фацебоок налога. Затим изаберите “Настави са … налог”.

Надамо се да је наш чланак помогао да избришете свој налог удруштвена мрежа Фацебоок. Временом ће се неке ставке менија на Фацебоок-у променити, па ако нисте успели да избришете Фацебоок страницу, напишите о томе у коментарима.