Иако иОС 11 додаје много нових функција и побољшања, у почетку није савршен и захтева
Међу уобичајеним грешкама које су забележенекорисници, укључују немогућност повезивања на мрежу, обавештење о погрешној лозинки када је дефинитивно тачна, немогућност промене било каквих подешавања у Ви-Фи менију, поновљена ресетовања везе или невероватно мале брзине.
Оглашавање
Оглашавање
Присилно поновно покретање


Она је Форце Рестарт. Подсјетимо да се то на свим паметним телефонима до и укључује иПхоне 6с може притиснути тастер за укључивање и тастер Хоме 10 секунди. На иПхонеу 7 и 7 Плус „Хоме“ је постао додир, па уместо њега требате да држите тастер за смањивање јачине звука. Након поновног покретања уређаја проблеми са Ви-Фи-ом обично нестају.
Заборавите на мрежу и поново се повежите на њу
Ако користите познати Ви-Фи (нпр.код куће или на послу), покушајте у менију поставки Ви-Фи да изаберете потребан Ви-Фи, отворите додатна подешавања и изаберите „Заборави ову мрежу“. Након тога се поново спојите. Ако је мрежа заштићена лозинком, морат ћете је поново унијети.
Оглашавање
Оглашавање
Искључите ВПН
Ако користите ВПН, покушајте да привремено онемогућите ову функцију и видите да ли то решава ваш Ви-Фи проблем.
Искључите Ви-Фи за геолокацију


Да бисте то урадили, у подешавањима изаберите „Приватност“ &гт; „Услуге локације“ &гт; „Системске услуге“ и деактивирајте ставку „Ви-Фи мреже“. Поново покрените уређај.
Онемогућите „Ви-Фи Ассист“
Ви-Фи Ассист је представљен у иОС-у 10и прилично је занимљив алат. Када се активира, упоређује брзину тренутне Ви-Фи мреже и везе преко 3Г или ЛТЕ. Ако је Ви-Фи сигнал преслаб или је брзина пресла, систем ће вас аутоматски пребацити на мобилну мрежу. Покушајте да онемогућите ову функцију: она се налази у подешавањима у менију „Ћелија“ испод листе потрошње саобраћаја од стране различитих програма и ставке „Избрисане апликације“.
Ресетујте мрежне поставке


Прилично тежак метод који бисмо желели да вам кажемоПрепоручује се да га оставите као последње средство ако друге методе не помогну. Морате да изаберете „Опште“ у менију подешавања &гт; „Ресетуј“ &гт; „Ресетуј мрежна подешавања.“ Након тога, уређај ће заборавити све лозинке и познате мреже, подешавања мобилне мреже и претходно коришћена подешавања ВПН-а и АПН-а.