На вашем иПхоне-у и иПад-у може се понекад појавити.обавештења с текстом „Имате нову меморију - на овај дан (...)“. Неки корисници желе да прегледају своје старе фотографије, док би други могли да ометају ова обавештења.
</ п>Због тога ћемо вам у наставку рећи како искључити нотификације о успоменама на иПхонеу и иПаду.
Како искључити обавештења о успоменама
- Отворите апликацијуПодешавањана вашем иПхоне-у или иПад-у.
- ИзаберитеОбавештењаИ ондаПхото.
- На следећем екрану изаберитеСећања.
- Кликните на прекидач поредТолеранција нотификацијетако да постане сива.
Након што искључите опцију, обавештења онова сећања више се неће појављивати. Ово неће онемогућити целу меморијску функцију, већ само обавештења. Долазе и друга обавештења из апликације Фотографије.
Понекад је лепо видети старе фотографије, али ова функција не ради савршено и може да покупи фотографије које не желите да видите.
Онемогући обавештења о сећањима или не -твоја одлука. У много чему, рад функције зависи од тога које фотографије снимите и сачувате. Поред тога, можете се предомислити у било којем тренутку враћањем у Поставке.