ВхатсАпп ће вам омогућити да сакријете време последње посете од одређених корисника

ВхатсАпп тренутно нуди три опције за приказ вашег последњег виђеног статуса, слика

профил и информације о вама.Месинџер вам омогућава да их учините видљивим свим корисницима који имају ваш број телефона, сакријете их од свих корисника или их учините видљивим само корисницима са ваше листе контаката.

Дакле, ако желите да сакријете времепоследњи пут виђен од одређених контаката, имате опцију да га сакријете само од свих или ограничите видљивост само на своје контакте и избришете оне додатне “одређене” контакте са вашег телефона. Али ово би се могло ускоро променити.


</ имг>

ВхатсАпп наводно ради на новомопција видљивости која ће вам омогућити да сакријете свој последњи виђени статус, слике профила и информације о вама од одређених контаката. Према извору, месинџер тренутно тестира нову опцију „Моји контакти осим“, која ће вам омогућити да одредите од којих контаката желите да сакријете своје податке.

У овом тренутку нова опција није доступна у тренутној бета верзији ВхатсАппа. Али ускоро би се требао појавити у бета верзијама ВхатсАппа за иОС и Андроид.

Извор: вабетаинфо

</ п>