İPhone'daki WhatsApp uygulamasında durumunuz için erişim ayarları nasıl değiştirilir

Snapchat ve diğer birçok sosyal ağın izinden giden WhatsApp geliştiricileri,

Snapchat Stories'e benzer durum özelliği.Bu özelliği kullanarak tüm kişileriniz fotoğraflarınızı ve videolarınızı görüntüleyebilecek ve bunlar otomatik olarak kaybolana kadar 24 saat boyunca çevrimiçi kalacak.

Hak talebinde bulunulan işlev çekici görünüyor, ancakbüyük bir dezavantajı var - gizlilik eksikliği. Ayarladığınız fotoğraflar veya videolar kişi listenizdeki herkes tarafından görüntülenebilir. Neyse ki, WhatsApp uygulamasının durumunuza erişimi olan kişilerin çevresini sınırlama seçeneği vardır. WhatsApp uygulamasında “status” işlevini kullanırken gizlilik konusunda endişeleriniz varsa, bu durumu düzeltmek için aşağıda bir çözüm bulunmaktadır.

reklâm

reklâm

WhatsApp uygulama durumunda gizlilik düzeyi nasıl ayarlanır

1. Adım:iPhone’unuzda WhatsApp uygulamasını açın.

2. Adım:Ayarlar sekmesine gidin.

reklâm

reklâm

3. Adım:“Hesap” simgesine tıklayın ve “Gizlilik” seçeneğini seçin.

4. Adım:“Durum” sekmesine tıklayın.

5. Adım:Burada sahip olacak kişileri seçebilirsiniz.WhatsApp durumunuzu görüntüleme yeteneği. Varsayılan olarak ayarlar, kişi listenizdeki tüm kişileri gösterir. Bu ayarları değiştirebilir ve durumunuzu kimlerin görüntüleyebileceğini kontrol edebilirsiniz.

Şu andan itibaren sizin tarafınızdan yayınlandıBir fotoğrafın veya videonun “durumu” yalnızca kişi listenizdeki belirli kişiler tarafından kullanılabilir. Gizlilik ayarlarınızı değiştirmeniz gerekiyorsa yukarıdaki talimatları uygulayın ve durumunuza erişim düzeyini gereksinimlerinize göre değiştirin.

WhatsApp uygulamasını kullanma hakkında diğer talimatlar ve ipuçları için aşağıdaki bağlantıdaki makaleyi okuyun:

  • İPhone'da En İyi 19 WhatsApp Hilesi