İPhone ve iPad'de flaş bildirimleri nasıl devre dışı bırakılır

Bazen iPhone ve iPad'inizde görünebilir“Yeni bir belleğiniz var - Bu gün (...)” metni ile ilgili bildirimler. Bazı kullanıcılar eski fotoğraflarını incelemeyi sever, bazıları ise bu bildirimlerin önüne geçebilir.

</ p>

Bu nedenle aşağıda iPhone ve iPad'deki hatıraların nasıl bildirileceğini açıklayacağız.

Anılarla ilgili bildirimler nasıl kapatılır

  1. Uygulamayı açayarlariPhone veya iPad'inizde.
  2. Seçmeihbar, ve daha sonrafotoğraf.
  3. Bir sonraki ekrandahatıraları.
  4. Yanındaki anahtara tıklayınBildirim ToleransıBöylece gri olur.

Seçeneği devre dışı bıraktıktan sonrayeni anılar artık görünmeyecek. Bu işlem Hafıza işlevinin tamamını devre dışı bırakmaz, yalnızca bildirimleri etkiler. Fotoğraflar uygulamasından diğer bildirimler gelecek.

Bazen eski fotoğraflarınızı görmek güzeldir, ancak işlev mükemmel şekilde çalışmaz ve görmek istemediğiniz fotoğrafları alabilir.

Anı bildirimlerini devre dışı bırak veya bırak -senin kararın. Birçok bakımdan, işlevin çalışması, çektiğiniz fotoğrafları sakladığınız fotoğraflara bağlıdır. Ayrıca, istediğiniz zaman Ayarlar'a geri dönerek fikrinizi değiştirebilirsiniz.