Як видаляти нагадування на iPhone і iPad

Хочете видалити нагадування зі свого iPhone або iPad? Що ж, нічого складного в цьому немає. Нагадування - одне з

найбільш використовуваних стандартних додатків iOS.У ньому ви можете складати списки справ, списки покупок, залишати собі важливі нагадування і т.п. Зазвичай після завершення якоїсь справи користувачі просто відзначають його як завершене, але це не видаляє нагадування з пам'яті. Ви в будь-який момент можете переглянути весь список завершених нагадувань, який зберігається на пристрої.

Нижче ми розповімо, як повністю видаляти нагадування з пристрою, а не просто відзначати їх як завершені.

Реклама

Реклама

Як видалити нагадування жестом

Найпростіший і швидкий спосіб видалити нагадування з iPhone або iPad - за допомогою жесту.

1) Відкрийте додаток Нагадування.

Реклама

Реклама

2) Виберіть список, що містить нагадування, яке ви хочете видалити.

3) Проведіть вліво підказкою, яке хочете видалити.

4) Натисніть червону кнопку Видалити.

5) Повторіть процес з усіма нагадуваннями, які потрібно видалити.

Таким способом можна видаляти деякі нагадування, кожен раз повторюючи процес заново. Даний спосіб досить простий і швидкий, і ви відразу до нього звикнете, але є й інші варіанти.

як вилучити нагадування кнопками

1) Відкрийте додаток Нагадування.

2) Виберіть список, що містить нагадування, яке ви хочете видалити.

3) Натисніть кнопку Змінити у правому верхньому кутку екрану.

4) Натисніть на червоний значок мінус (-) поруч з нагадуванням, яке хочете видалити.

5) Підтвердіть свою дію, натиснувши кнопку Видалити.

6) Повторіть процес.

У режимі редагування ви теж можете видаляти нагадування досить швидко, але це все одно довше і незручно, ніж за допомогою жесту.

Як видалити відразу всі нагадування?

Якщо ви хочете видалити всі нагадування, то найпростіше видалити цілий список. Це видалить і все нагадування, які в ньому зберігалися. Ви також можете знайти нагадування через пошук, а потім його видалити.

Обидва способи працюють однаково і видалять нагадування незалежно від того, як ви їх додали - в самому додатку, за допомогою Siri або з іншого пристрою через синхронізацію iCloud.