Твик Handcuff відправить вам фото того, хто спробує заволодіти вашим iPhone

Весь час від часу переживають про те, що хтось може розблокувати їх iPhone і побачити щось зайве. iOS

дозволяє кілька разів ввести пароль перед тим, як включиться таймер блокування. В теорії пароль можна намагатися вгадати досить довго. На жаль, iOS ніяк не сповіщали вас про такі випадки.

</ P>

Реклама

Handcuff (iOS 13) - новий джейлбрейк-твік, який вирішує цюпроблему. Коли пароль на вашому пристрої вводиться неправильно, Твік оповіщає вас про це в електронному листі або повідомленні, а також робить фото на селф-камеру.

Після установки Твіка Handcuff в Настройках з'явиться нова секція з його опціями:

Тут ви можете:

  • Активувати Твік при неправильному введенні пароля.
  • Активувати Твік при спробі вимкнути пристрій.
  • Зберігати Селфі зловмисників в Фото.
  • Вибирати email адреса, на який буде відправлятися фото.
  • Вибирати номер телефону, на який буде відправлятися фото.
  • Вибирати кількість разів неправильного введення пароля для активації Твіка Handcuff.

Handcuff - далеко не перший Твік, якийпрацює подібним чином. Однак це самий базовий варіант для iOS 13. Працює він у фоновому режимі, так що зловмисник навіть не буде здогадуватися, що його фото вже у вас.

Якщо вам сподобався Твік Handcuff (iOS 13), його можна завантажити зі сховищ Dynastic Repo в будь-якому менеджері твиков. Він працює на пристроях з джейлбрейком iOS 13.