Як відключити Автовідтворення відео на головній сторінці YouTube

За замовчуванням в додатку YouTube для iPhone і iPad відео на головній сторінці відтворюються автоматично. спочатку

починає грати верхнє відео без звуку і з субтитрами.

На щастя,
функцію можна відключити, щоб економити заряд батареї і трафік. Нижче ми розповімо, як це зробити.

раніше
функція автоматичного програвання на головній сторінці була доступна лише в YouTube Premium, а тепер
вона є у всіх у версії 14.0 і новіше. Щоб дізнатися поточну версію програми,
натисніть на свій профіль в правому верхньому куті екрану, зайдіть в Настройки і
знайдіть номер версії в самому низу.

функція
дозволяє вам коротко дізнаватися, про що відео, поки ви гортає стрічку. Таким
чином легше прийняти рішення, дивитися його чи ні. Це не сильно відволікає,
адже звук при цьому відключений.

також
читайте:
як
відключити Автовідтворення відео в Safari на Mac

З іншого
боку, через автоматичного відтворення відео швидше витрачається трафік
мобільного інтернету.

також
читайте:
як
відключити Автовідтворення відео в Chrome

Як відключити Автовідтворення відео на YouTube

1) Відкрийте програму YouTube на своєму пристрої з iOS.

2) Оберіть свій профіль в
правому верхньому куті.

3) зайдіть в налаштування.

4) Оберіть Автовідтворення на головній сторінці.

Функція може бути доступна не у всіх, оскільки вона з'являється поступово.

5) Виберіть один з варіантів:

  • Відтворювати ролики при будь-якому
    підключенні до Інтернету.
  • Відтворювати відео тільки
    через Wi-Fi.
  • відключити Автовідтворення
    на головній сторінці.

6) Тепер можете вийти з налаштувань.

Коли відео на головній сторінці запускається автоматично, на
ньому з'являється спеціальний значок в нижньому правому куті.

Автовідтворення
на головній сторінці не залежить від основної функції автоматичного програвання на YouTube,
яка автоматично включає рекомендовані ролики після завершення переглянутих.

бувають
випадки, коли Автовідтворення краще не використовувати, особливо якщо ви
дивіться ролики через мобільний інтернет. Ви можете або відключити функцію
повністю, або використовувати її тільки при підключенні до Wi-Fi.

Тим не
Проте, функція дійсно допомагає вирішити, чи хочете ви подивитися відео
повністю чи ні.