Якийсь час тому Google скасувала функцію "Безпека даних" - розділ, в якому користувачі могли
Після маси критики, коли користувачіскаржилися на неможливість дізнатися, що саме розробники хочуть знати про них, Google вирішила повернути "Безпеку даних". Розділ буде активовано найближчим часом.
Знову буде доступна інформація про привілеї,які програми отримують, які збирають дані про користувачів. Так само, як і раніше, відповідальність за залишення подібних звітів покладено на розробників.