Instagram har introducerat en funktion som gör det ännu enklare att följa människor.Det är aktiverat som standard, men genom att
Funktionen visar onlinestatusen för de konton som du prenumererar på eller som du motsvarade direkt i. Dessutom kan du nu ta reda på hur länge sedan användaren öppnade applikationen.
annons
annons
Online-status kan visas i Direct under profilnamnen. Om användaren inte är online just nu ser du när de senast loggade in i applikationen.
Din status kan endast ses av dina anhängare och de som du korresponderade med, men den nya funktionen kommer troligen inte att tilltala dem som älskar integritet.
Om du vill behålla din integritet stänger du bara av funktionen. Nedan kommer vi att förklara hur detta görs.
Så här stänger du av Instagram-aktivitetsstatus
Du kan hantera den nya funktionen i inställningarna för Instagram.
1)Öppna applikationenInstagram.
2)Gå till dinprofil.
3)Klicka på ikoneninställningari det övre högra hörnet av skärmen (kugghjul eller tre punkter).
4)Scrolla ner tillVisa Aktivitet Status(i avsnittinställningar) och tryck på strömbrytaren så att den blir vit.


Nu vet ingen när du går till Instagram och kommer inte att irritera dig med meddelanden.
Om du inte inaktiverar funktionen kan du se dina vänners aktivitetsstatus och de kommer att se din onlinestatus.