Hur inaktiverar du autoplay-video på YouTube-hemsidan

Som standard spelar YouTube-appen för iPhone och iPad automatiskt upp videor på startsidan. I början

Den översta videon börjar spelas upp utan ljud och med undertexter.

Lyckligtvis
Funktionen kan inaktiveras för att spara batteri och trafik. Nedan kommer vi att berätta hur du gör detta.

före
Autouppspelningsfunktionen på startsidan var bara tillgänglig i YouTube Premium, men nu
Alla har det i version 14.0 och senare. För att ta reda på den aktuella versionen av applikationen,
klicka på din profil i det övre högra hörnet av skärmen, gå till Inställningar och
hitta versionsnumret längst ner.

funktion
låter dig få en snabb inblick i vad videon handlar om medan du bläddrar igenom flödet. Så
Detta gör det lättare att bestämma sig för om man ska se den eller inte. Det är inte mycket av en distraktion
När allt kommer omkring är ljudet avstängt.

också
läsa:
hur
inaktivera automatisk uppspelning av video i Safari på Mac

Å andra sidan
Å andra sidan, på grund av automatisk videouppspelning, konsumeras trafik snabbare
mobilt internet.

också
läsa:
hur
inaktivera automatisk uppspelning av video i Chrome

Hur man inaktiverar automatisk uppspelning av videoYouTube

1)Öppna applikationenYouTube på din enhet med iOS.

2)Utvalddin profilV
övre högra hörnet.

3)Gå tillinställningar.

4)UtvaldAutoplay på huvudsidan.

Funktionen kanske inte är tillgänglig för alla eftersom den rullas ut gradvis.

5)Välj ett av alternativen:

  • Spela upp videoklipp med någon
    Internet anslutning.
  • Spela bara upp video
    via Wi-Fi.
  • Inaktivera autoplay
    på startsidan.  

6)Du kan nu avsluta inställningarna.

När videon på huvudsidan startar automatiskt, på
en speciell ikon visas i det nedre högra hörnet.

Autoplay
på startsidan är oberoende av huvudfunktionen för automatisk uppspelning på YouTube,
som automatiskt aktiverar rekommenderade videor när du har tittat klart på dem.

Det finns
fall då det är bättre att inte använda autoplay, speciellt om du
titta på videor via mobilt internet. Du kan antingen inaktivera funktionen
helt, eller använd den bara när den är ansluten till Wi-Fi.

att
Funktionen hjälper dig dock verkligen att bestämma om du vill se videon
helt eller inte.