Det kan ibland visas på din iPhone och iPadmeddelanden med texten "Du har ett nytt minne - Den här dagen (...)". Vissa användare gillar att granska sina gamla foton, medan andra kan komma i vägen för dessa aviseringar.
</ p>Därför kommer vi nedan att berätta hur du stänger av aviseringar på minnen på iPhone och iPad.
Hur man stänger av meddelanden om minnen
- Öppna applikationeninställningarpå din iPhone eller iPad.
- Väljmeddelande, och dåfoto.
- Välj på nästa skärmminnen.
- Klicka på knappen bredvidMeddelandetoleransså att den blir grå.
När du har inaktiverat alternativet, aviseringar omnya minnen kommer inte längre att dyka upp. Detta avaktiverar inte hela minnesfunktionen utan bara aviseringar. Andra aviseringar från appen Foton kommer.
Ibland är det trevligt att se dina gamla foton, men funktionen fungerar inte perfekt och kan plocka upp bilder som du inte vill se.
Inaktivera aviseringar av minnen eller inte -ditt beslut. I många avseenden beror funktionens arbete på vilka foton du tar och lagrar. Dessutom kan du när som helst ändra dig genom att återgå till Inställningar.